_01_img_8407.jpgTANJAS KLINIK
Hem BEHANDLINGAR Kurser Om... Coaching m KALENDER SHOP
Kreativ måleri Meditation Schamaniska resor Bättre självbild och självförtroende Vedic Art

Sök

Rubrik A

  1. Frigör din kropp för skadliga tungmetaller
  2. Prostatacancer orsakas av VIRUS!
  3. BRA att VETA!
  4. Torsion Fält. NYA rön inom vetenskap!
  5. VIKTIGT! Reaktioner på behandlingar!
  6. MASKAR

KALENDER

Varje månad Ny och Fullmånesmeditation
Läs mera.

Den 17 januari, kl,18.30

"Nymånesmeditation och healing, trumresa"

Den 31 januari, kl. 18.30

"Fullmånesmeditation och healing, trumresa"

2. SCHAMANISKA RESOR

WORKSHOP:

"Healing och meditation"

"Bättre självbild och självförtroende", 

4. "Kreativ måleri. Alla kan måla!"

Kurser på ABF i Jönköping

 Varje månad vid fullmåne och nymånesmeditation

www.stargatepainting.se

15.jpg

Schamaniska resor

Schamaniska resor

 

”... Schamanismen öppnar kunskap till den djupa undermedvetna inom dig för att upptäcka ditt inre värd och dina talanger.                  Kenneth Medous, schaman

 

DSC02233.JPGSchamanism är uråldrig traditionell naturmedicin för människan, vilket fortfarande används an Samerna i Sverige.

 

Schamaniska resor ger tillgång till dina intuitiva kunskap och resurser, när du behöver att få svar på några livsviktiga frågor i ditt liv, för bättre hälsa och att få ännu mera livskraft i ditt liv.

Samtidigt under resan kommer man i kontakt med sitt undermedvetna för att läka sina djupa förträngda trauma och få tillgång till s k "kollektiva övermedvetna".

Tanjas trumma sjunger healingssånger från Tuvas /Altaj/Sibirien/ uråldriga schamaniska traditioner. Jag ska leda denna resa med ditt fulkomliga närvaro...

​Egen kraft väcker vi till liv med trummans dans och stillhet i meditation: inre resa, helande resa i själens djupet - då städer vi i våra själar och fysiska kroppar från alla smärtor och rädslor, dansar med trumman i livets dans, "hoppar över elden" och bränner alla tyngder för att kunna flyga över svårigheter samt gå med stadiga steg på Jorden!

Grundkurs består av sju träffar under terminen och Du få:

1.  Öppna dina sinnen

2.  Att lära känna dina känslor

3.  Se klarare dina behov

4.  Öppna din intuition

5.  Frigöra dig från inre "måsten" och "tabu"

6.  Se bredare på livets perspektiv

7.  Respekterar dig mera som en Värdefull individ

8.  Förbättra relationer med omgivningen och träffa likasinnade

9.  Öppna en port för egen kraft, bestämma själv över eget liv och tillvaro

10. Må ännu bättre

11. Känna sig glad och nöjd

12. Få mod att "sikta högt mot stjärnorna"

 

DSC02337.JPGKursen ger redskap för ett intimt samarbete med Moderjord och den Stora Heliga Anden samt med energier som är källa till allt levande och icke levande på Jorden.

 

Shamanska tekniker är kraftfulla och effektiva, de utövas med högsta tänkbara etik och integritet, ansvaret för egna tankar, handlingar, önskningar samt med respekten för existensen, en insikt som växer och formas under tiden. 

Steg 1:

Introduktion i schamanismen. Parallella värdar och strukturer undermedvetna. Schamanisk resa i undervärlden från djupet av ditt inre JAG. Kräftdjur och arbeta med dessa.

 

Steg 2:

Bekantskap med sin egen undangömda kraften. Ta reda på vilka beteende och agerande du har från omedvetna handlingar. Hitta rätta och effektiva redskap för att agera från förnuft och hjärta. Olika krafter i schamanismen: resa till din kraftplats. Öppna din röst i ditt inre och yttre. Bestämma over dina behov och önskningar.

Steg 3:

Chakrala systemet och parallell med schamaniska världen. Utforskandet av tunnel i Andens Värld. Rensning och aktivering av resurser för förverkligande dina frågor.

 

Steg 4:

Andar av våra förfäder och möte med dem. Arbetet med släktskakaps träd - sina rötter från generationer till nuet och fram i tiden.

 

Steg 5:

Resan i Underjorden till ditt undermedvetna och mötet med din Skugga. Att bli medveten om det du INTE. Accepterar inom dig samt ta reda på vilka konsert och tankar är i väggen för din personliga utveckling. Integrera i dessa fynd.

 

Steg 6:

Resan till de Högsta Världen: kontakt med din Högre Guid - med din Lärare.

Att integrera i den djupaste visdom, förenas med Din Lärare. Resan till de Högsta Världen att möta Ditt högsta Jag: meditera på din högre intention. Lära dig att styra med intentionens kraft.

 

Steg 7:

Schamanisk resa "Sångens kraft".

Att öppna egen röst och tala från hjärtats djup. Stärka ditt namns kraft och styrka. Komma i kontakt med eget ljud och integrera dessa kunskap i vardagen.

Att få sång som gåva från dina förfäder.

Ta med dig dina schamaniska redskap.

  

Det är ett djupt möte med sig själv och samtal med sitt undermedvetna samt kanalisering med ditt högre kraft. Jag hade haft Nära döden upplevelse och kommer att förmedla det jag har sett och du kan (om du är redo) ledas i de högre dimensionerna.

​Din intention är viktig för att ledas i rätt riktning, Du är trygg och beskyddad. Sedan kommer jag att hjälpa dig att tolka det du har sett och varit med om, om du vill och har behov av. "

Hermansvägen 94, JÖNKÖPING, Mobil:+46 (0)70 495 05 45;    tanja@tanjasklinik.com