_01_img_8407.jpgTANJAS KLINIK
Hem BEHANDLINGAR Kurser Om... Coaching m SHOP
ART THERAPY Metaforiska kort

Coaching m

COACHING

"Många vet vad de skall göra, men det är inte många gör vad de vet!"

Tanjas Klinik hjälper personer och företag att snabbt hitta lösningar på sina problem och ta fram det absolut bästa av sig själva!

 

Detta moderna samhälle präglas av en tid av fantastiska möjligheter och stora utmaningar, men lever vi verkligen upp till den livskvalitet vi strävar efter?

 

file-2.jpg

För att förverkliga sina visioner och mål behöver man ha redskap och vara beredd på att arbeta med verkligheten. För detta bör man noga titta på sig själv och sina handlingar i ett nytt ljus.

För att förverkliga sina visioner och mål behöver man ha redskap och vara beredd på att arbeta med verkligheten. För detta bör man noga titta på sig själv och sina handlingar i ett nytt ljus.

För att kunna vara medveten om sig själv, sina förutsättningar, möjligheter och att kunna förverkliga det man önskar sig behöver du kunskap och färdigeheter.

Läs mer

 

Du behöver veta VAD du ska förändra och VAD du ska förkovra dig i, och HUR du skall göra det.

Att tänka som förr leder inte till någon förändring. Att göra saker och ting som förr ger inte heller ett nytt resultat.

Vill du verkligen följa de gamla mönsterna?

Vågar Du att ge Dig en möjlighet till förändring av dina befintliga resultat?

"Det är nedslående att leva i en tid,

när det är lättare att spränga en atom

än en fördom." Albert Einstein

Denna möjlighet ges dig här hos Tanjas Klinik!

Dessa tankemönster och handlingar har lagt sina spår i oss, men frågan är om de fortfarande är relevanta.

För att kunna uppleva harmoni i Ditt liv behöver Du hjälp av de som har lyckats med det. Du upptäcker att du kan få stöd och råd i de här frågorna av det program vi kommer att sätta igång tillsammans utifrån Dina personliga behov och förutsättningar.

Vi lägger fram ett system där Dina möjligheter framträder hur Du smärtfritt kan fylla dessa tomrum på ett trivsamt och glädjande sätt!

Tillsammans kommer vi fram till målen där vi hjälper Dig att disponera Din tid och din energi på bästa möjliga och mest tillfredsställande sätt!

Är det något för Dig? Begriplighet, meningsfullhet och ... Du kan ju ännu bättre!

Läs mer

 

Hermansvägen 94, JÖNKÖPING, Mobil:+46 (0)70 495 05 45;    tanja@tanjasklinik.com