_01_img_8407.jpgTANJAS KLINIK
Hem BEHANDLINGAR Kurser Om... Coaching m SHOP
ART THERAPY Metaforiska kort

Metaforiska kort

Metaforiska kort

ÅH Kort stimulera kreativitet och kommunikation. De är en korsning mellan ett spel och en bok. Som ett verktyg och en språngbräda för fantasin, dessa vackra kort av föreningen är lämplig för vuxna och barn i alla åldrar för en mängd olika användningsområden, från konst skapande till familjen spela till företagets team-utbildning.

OH kan användas som en co-kreativa, co-op spel som syftar till att förbättra kommunikation, uppmuntra uttryck, och stimulera fantasi genom en mängd olika tolkningar.

what-deck-is-this-from.jpg

OH sträcker sig vår förmåga att lyssna och svara, att verkligen lyssna på varandra utan dom eller konkurrenskraft. ÅH är ett sätt för människor att utbyta känslor, fantasier och idéer inom en ram som skyddar integritet och sårbarhet. I spelet ÅH, alla vinner.

OH är en bok som nya sidor läggs till varje gång den öppnas. Varje kortlek kan användas på egen hand eller tillsammans med någon (eller alla) av andra däck, som byggstenar för kreativitet. Obegränsade variationer är möjliga. Lätt att följa instruktioner för lek och arbete ingår i varje däck.

Tillbaka

 

what-deck-is-this-from.jpgOH kan användas som en co-kreativa, co-op spel som syftar till att förbättra kommunikation, uppmuntra uttryck, och stimulera fantasi genom en mängd olika tolkningar. ÅH sträcker sig vår förmåga att lyssna och svara, att verkligen lyssna på varandra utan dom eller konkurrenskraft.

OH är ett sätt för människor att utbyta känslor, fantasier och idéer inom en ram som skyddar integritet och sårbarhet. I spelet ÅH, alla vinner. OH är en bok som nya sidor läggs till varje gång den öppnas. Varje kortlek kan användas på egen hand eller tillsammans med någon (eller alla) av andra däck, som byggstenar för kreativitet.

Obegränsade variationer är möjliga. Lätt att följa instruktioner för lek och arbete ingår i varje däck.

Tillbaka 

Hermansvägen 94, JÖNKÖPING, Mobil:+46 (0)70 495 05 45;    tanja@tanjasklinik.com