logo.png  TANJAS KLINIK      
Hem BEHANDLINGAR Kurser Om... Coaching m SHOP
Kreativ måleri Meditation Schamaniska resor Bättre självbild och självförtroende Vedic Art

Vedic ART

Alla kan måla! Du kan frigöra din kreativitet och bli av med tvivel huruvida du kan måla eller inte! Du kan! Tron flyttar bergen! Denna helg kommer vi att resa i eget livs förflutna, nuet och framtiden. Vi skapar vart livs bästa möjligheter till framgång och kärlek till sig själv. Inget omdöme eller prestationskrav!

IMG_0928.JPG IMG_0939.JPG

​Dessutom kommer det att hända förändringar med dina målsättningar och "problem"! Dessa kommer lösas på ett helt oväntat sätt, som man inte ha tänkt på tidigare. Dessa kunskap kommer användas i vardagen och i arbetslivet också.

Kursen kan ge specifika tillvägagångssätt, så som

 • Roligt, skapande
 • Återhämtning av krafter
 • Minska för ansträngning
 • Ökas positivitet och inställning till livet ändras till det bättre
 • Rädslor minskas
 • Du känner dig mera utvilad, harmonisk och kreativ
 • Ökar självförtroende och
 • Förbättras självbild
 • Känner dig mera säker och starkare emotionellt
 • Att kan kännas att dina vingar sprätter sig och du flyger över det vardagliga
 • Ditt inre syn på dig själv och omvärlden förbättras
 • Nöje och tillfredställelse!

​Du automatiskt kommer i "här & nu" tillstånd! Denna kurs kommer att förbättra dina bästa sidor och talanger som du verkligen vill och önskar!

Under fler års tid har jag studerat i Ryssland på Universitetsnivå till Artterapeut och bildtolkare. Dessa kunskap kommer jag att inkludera på kursen. Tillfället är unikt - det finns inga analog i Sverige.

10868280_780420648695814_3866549734145130813_n.jpg 10906219_10152760866147758_4995977370930911025_n.jpg

Om Vedic Art:

Vedic Art är ett hjälpmedel för att öppna dina sinnen och dina talanger. De Vediska principerna innehåller 17 principer, vilka leder in dig i ett livs resa med de första 11 principerna som ”navigationskarta” och resten som är spegel av ditt Kosmiska Själ.

Ju djupare du går in i principernas värld, desto mer går du in i ditt eget förhållningssätt till livet och förståelse av dig själv… stillhet, visdom… förståelse och acceptans av livet och dig själv i storhet.

Vedic Art principerna kommer att hjälpa dig att ”navigera” på livets hav till att finna ditt eget uttryck och sätt att leva. Och jag med livslång utbildning och lärandet kommer att dela med Er mina erfarenheter och färdigheter.

Alla kan måla… utifrån sina egna förutsättningar och från sitt eget hjärta! Inga krav eller prestation! Tro på dig själv och lät dig uttrycka dina känslor på ett sätt som kan bara du!

Vedic Art är tystnadens språk, säger grundare av Vedic Art i Sverige, professor i konst Curt Källman:Currt-.jpg

"Lyssnar du noga - konsten är ju tystnadens språk -

kan du höra stjärnorna viska till dig om din väg

och uppgift i det stora Kosmiska Dramat.

Nu är tiden inne då mörker och

slaveri kan förvandlas till

       ljus,

           rymd och

                         frihet.

Ta en simtur i Helhetens Ocean

där skaparkraften är oändlig."

Att skapa inifrån utåt, låta din själ sjunga och lämna ifrån dig rädsla att vara ifrågasatt eller betygsatt: du låter pensel sjunga och dansa på duken precis som du VILL ha det i ditt liv för dig själv! Ingen prestation, utan låta ditt inre tala för dig! Att vara dig själv i din sanning! Skaparkraft och glädje, frigörelse från gamla onödiga mönster och bördor i ditt liv!

Du som målar Vedic Art och även inte målar alls, välkommen att dela med gemenskapsglädje och bara vara... Vi kommer att meditera, sjunga, dansa och ... självklart ... målar det vi känner för!

Vedic Art talar om konsten att leva och vara konstnär för ditt eget liv!

Välkommen! Våga vinner!

Ta med dig egna akrylfärger /regnbåge + silver och guld/, penslar, blyertspennor, pappersblock A3-format, anteckningsblock och målarduk. Detta kan du köpa hos Westers Artistmaterial.

Du kan köpa det också på kursen, men bäst hos Göran och du säger att du går hos Tanja på kurs, så han vet vad du behöver.

Det är bra att satsa rätt för egen utveckling.

mm...