_01_img_8407.jpgTANJAS KLINIK
Hem BEHANDLINGAR Kurser Om... Coaching m SHOP
Kreativ måleri Meditation Schamaniska resor Bättre självbild och självförtroende Vedic Art

Fullmånesmeditation

Fullmånesmeditation är EN STARK MANIFESTATION av kraft för att förändra det som inte längre känner dig väl.

Äntligen kommer vi i fullmånessken att släppa de gamla och belastande energierna.

Tanjas trumma sjunger healingssånger från Tuvas /Altaj/Sibirien/ uråldriga schamaniska traditioner. Jag ska leda denna resa med ditt fulkomliga närvaro...

DSC01980.JPG

Egen kraft väcker vi till liv med trummans dans och stillhet i meditation: inre resa, helande resa i själens djupet - då städer vi i våra själar och fysiska kroppar från alla smärtor och rädslor, dansar med trumman i livets dans, "hoppar över elden" och bränner alla tyngder för att kunna flyga över svårigheter samt gå med stadiga steg på Jorden!

Under meditationen och trumresan kommer vi att rensa våra tankar från den gamla och sätta gränser och lära oss beskydd. Under meditationen skickar jag healing till var och en, sedan tolkar jag dina symboler du sett och mött i din meditation.

Att skapa din egen lycklig framtid, dvs "att programmera" dina drömmar till verklighet, genom att ta bort de stenar som ligger på vägen... Vi kommer att meditera och se över det vi redan har och där vi står just nu.

10888857_392002734290562_3581314720180738596_n.jpgVad är för Trumresa och meditation :

"När vi varit i mammas mage hade vi upplevt olika ljud som donade genom vätskan vi befann oss i. Trumman kommer att påminna dig om denna obekymrade tid: om trygghet, ömhet och kärlek.

Det är ett djupt möte med sig själv och samtal med sitt undermedvetna samt kanalisering med ditt högre kraft. Jag hade haft Nära döden upplevelse och kommer att förmedla det jag har sett och du kan (om du är redo) ledas i de högre dimensionerna.

Din intention är viktig för att ledas i rätt riktning, Du är trygg och beskyddad. Sedan kommer jag att hjälpa dig att tolka det du har sett och varit med om, om du vill och har behov av. "

Antal platser är begränsat!

Din investering i egen välbefinnande är 350 SEK

SWISH; 070 495 05 45

Anmäl dig per e-mail: tanja@tanjasklinik.com

Eller per tel. 070 - 495 05 45

Jönköping

Välkommen!

I ljus och kärlek Tanja

(Transpersonal psykolog, schamankvinna och healer mm)

tanjasklinik.com

Hermansvägen 94, JÖNKÖPING, Mobil:+46 (0)70 495 05 45;    tanja@tanjasklinik.com