_01_img_8407.jpgTANJAS KLINIK
Hem BEHANDLINGAR Kurser Om... Coaching m SHOP
Kreativ måleri Meditation Schamaniska resor Bättre självbild och självförtroende Vedic Art

MEDITATION

Meditationskurs: r dig integrera meditation i ditt vardagliga liv!

"Allt som vi behöver finns redan inom oss. Tankekraften ligger bakom alla våra framsteg, men vi måste lära oss att kontrollera den."

 

Meditation har använts i tusentals år av människan. Alla de större religionerna så som, buddism, islam, hinduism och kristendomen med flera, använder den i sökandet efter andlig insikt.

 

Syftet: Meditation förbättrar koncentrationen, ökar självkännedom och minskar på stress, depression och smärta. Din självbild och självkänsla förbättras samt ökar självförtroende.

 

 

Läs mer

 

Du lär dig om vad meditationen är, olika sätt att meditera, kontroll över tankar och andningen, tysta ner inre dialog, öppna sinnena för nytt och värdefullt i ditt liv, leva i nuet.

images.jpg

 

På kursen lär du dig att återställa balansen och uppleva ro och harmoni inom dig, samt fokusera på här och nu. Att lära dig leva och inte överleva.  Med hjälp av meditation kommer du att förstå dig själv bättre och vad du egentligen vill och kan.

 

Lär dig integrera meditation i ditt vardagliga liv! Ge dig chans att förändra bara en liten sak och förverkliga dina drömmar!

 

Tid: en gång i veckan PÅ ONSDAGAR kl.18.30.

 

Förkunskaper: inga, bara viljan att lära dig nytt eller förbättra det du redan kan.
 

Kursledare: Tanja Olsson: legitrimerad sjuksköterska med inriktning på psykiatri och psykologi, smärt-, sorg- och stresshantering samt coachning. Reikimaster, professionell healer, med över 25 års erfarenhet med meditation och som kursledare.

Läs mer

 

Hermansvägen 94, JÖNKÖPING, Mobil:+46 (0)70 495 05 45;    tanja@tanjasklinik.com