_01_img_8407.jpgTANJAS KLINIK
Hem BEHANDLINGAR Kurser Om... Coaching m SHOP
BLODIGLAR Torsionfält F scant Massage OBERON Visceral terapi

Diagnostik

oberonhuvud80.jpg

Diagnostik med "OBERON"

Under 1,5 timme görs en fullständig hälsoundersökning.  Vi tittar på funktionell ”obalans” i Din kropp & själ samt föreslår behandling till Dig med olika naturmediciner. (utförligt)

 

1 timme får Du hälsoinformation om de viktigaste kroppsorganen.  Vi tittar på de funktionella ”felen” i Din kropp & själ samt föreslår en behandling till Dig med olika naturmediciner. (ej utförligt)

 

1/2 timme får Du en selektiv hälsoinformation.  Vi tittar på de funktionella ”felen” i Din kropp & själ samt anpassar till Dig en behandling och naturmediciner m. m. (kort)

 

ÅTERBESÖK

Sedan kan Du komma på återbesök om en eller en och en halv månad under då Du tar t.ex. behandling och örtmediciner, homeopatimedel, mineraler och vitaminer m. m., som OBERON har rekommenderat utifrån Dina egna specifika förutsättningar. Vid andra besöket jämför vi resultaten med första undersökningen. 

Läs mer

 

Diagnostik med Högfrekvens medicin

Avgiftning med hjälp av höga frekvenser, t.ex.från tungmetaller, neutralisering av amalgam, toxiner, gelminter, parasiter, virus, bakterier, slagrester m. m.

 

Med F-SCAN  har du en unik möjlighet, att under endast 20 MINUTER  få en tillfredsställande UTRENSNING! Du ser på färgskärmen de karakteristiska frekvenserna för olika bakterier, parasiter mm ”inifrån”, och du kan se hur bilden förändras under och efter behandlingen.

Läs mer

 

Infraröda och laserbehandlibgar

......

Läs mer

Hermansvägen 94, JÖNKÖPING, Mobil:+46 (0)70 495 05 45;    tanja@tanjasklinik.com